Mindannyian szeretnénk tudni, hogy mi történik otthonunkban, mikor nem tartózkodunk ott vagy a vállalkozásunkban távollétünk során a tervek szerint zajlanak-e a folyamatok. Éppen ezért fontos, hogy a helyszíntől távol is megtekinthessük a bekamerázott területek élőképét vagy felvételeit.

Keressen minket elérhetőségeink bármelyikén és mi garantáltan megoldást nyújtunk igényeire!

Tevékenységeink

Telepítés

Új rendszerek tervezése és telepítése az egyik fő profilunk. Bízza ránk a folyamatok elvégzését A-tól Z-ig, így Önnek csak a biztonságot, mint végeredményt kell élveznie.

Javítás

Vállaljuk meglévő, meghibásodott rendszerek átvizsgálását és a hibák elhárítását. Emellett az esetlegesen cserélendő eszközök beszerzését és beszerelését is elvégezzük.

Karbantartás

A meglévő rendszerek megfelelő és hosszú távú működésének biztosítása érdekében ajánlott a rendszereket megadott időközönként felülvizsgálni és karbantartani.

Bővítés

Keressen minket, amennyiben meglévő rendszerét szeretné bővíteni vagy modernizálni. Megoldást nyújtunk új modern, nagy felbontású eszközök régi rendszerbe történő illesztésére.

Az általunk telepített kamerarendszerek előnyei

A FullHD-tól a 4K felbontásig

A képen látható a különbség egy analóg és egy 2MP-es FullHD kamera között. Ön melyiket választaná? Mi csak és kizárólag FullHD vagy élesebb képet biztosító kamerákkal dolgozunk, hogy az apró részletekről se maradjon le.

HT-Trade-Biztonsagtechnika-FullHD-vs-Analog-kamera
HT-Trade-Biztonsagtechnika-ejjellato-kamera

Éjjellátó kamerák

Az általunk telepített kamerák éjjel is kiválóan értékelhető képet adnak. A technológia fejlődésének köszönhetően a mai kamerák már továbbfejlesztett infravörös megvilágítással rendelkeznek, melyek éjjel egységesen „világítják” meg a megfigyelt területet. A hagyományos IR ledek esetében a kép közepén láthatunk egy világosabb területet, míg körülötte egy sötétebb tartományt, ezzel szemben az új technológia esetén teljeskörűen „megvilágított” és egyenletesen világos felvételeket kapunk.

Arc- és rendszámfelismerés

A Hikvision HD kameráinak köszönhetően akár arc és rendszám is felismerhetővé válik akár 10-15 méterről, így könnyedén beazonosítható egy adott személy vagy jármú.

HT-Trade-Biztonsagtechnika-rendszám
HT-Trade-Biztonsagtechnika-hik-connect-ivms-4200

Távoli elérés mobiltelefonon, táblagépen vagy számítógépen

Tekintse meg megfigyelő rendszere élő képeit, illetve felvételeit akár mobiltelefonról, táblagépről vagy számítógépről, akár távolléte során is interneten keresztül. A megtekintés ingyenes applikáción keresztül biztosított. Mobiltelefonra és táblagépre a Hik-Connect, míg számítógépre az IVMS-4200 alkalmazás letöltése szükséges.

Biztonságtechnikai célokra kifejlesztett winchester

A biztonsági kamerarendszer felvételeinek tárolásáról egy rögzítőegység és abba vagy akár több beszerelt vagyonvédelmi célokra kifejlesztett winchester gondoskodik, mely nem más, mint a Western Digital gyártó Purple szériája. A felvételek tárolása nagy mennyiségű írási feladat elé állítja a tároló eszközt, így fontos, hogy az évek múltán is ugyanolyan megbízhatósággal történjenek ezen folyamatok. Ezt a feladatott hivatott ellátni a Purple széria és ezért csak ezt a típust szereljük az általunk szerelt rögzítő egységekbe, hiszen számunkra elengedhetetlen a hosszútávú, megbízható működés.

HT-Trade-Biztonsagtechnika-Western-Digital
HT-Trade-Biztonsagtechnika-3ev-garancia

3 év garancia

A Hikvision termékekre a piacon kimagasló 3 év gyártói garanciát biztosítunk. Ez is tükrözi a márka megbízhatóságát és fejlettségét. Mindemellett az újonnan telepített rendszereink esetében a telepítési munkáinkra 1 év garanciát vállalunk.

Leggyakoribb felhasználási területek

Az egyik leggyakoribb igény az otthonunk megfigyelése. Mindenki szeretné biztonságban tudni azt, amiért éveket dolgozott, ahol mindennapjait tölti és értékeit tárolja. Éppen ezért fontos, hogy mindig tudjuk mi történik otthonunkban, mikor nem tartózkodunk ott, mert éppen munkában vagyunk vagy akár elutaztunk.

Távoli elérés segítségével bármikor, bárhonnan megnézheti kamerái élőképét és felvételeit mobiltelefonról, tabletről vagy akár számítógépről.

Legyen szó kültéri megfigyelésről vagy akár beltériről, mi megoldást kínálunk minden igényre. Az első osztályú Hikvision éjjellátó kamerák segítségével semmilyen apró részletről nem marad le, még éjjel sem.

Ajánlott megfigyelési pontok: Bejárat, utcafront, kertkapu, garázs, melléképület, stb.

Üzletvezetőként vagy tulajdonosként mindig szeretnénk tudni arról, hogy mi zajlik a távollétünk alatt. Az alkalmazottak megfelelően dolgoznak-e, hány vásárló járt nálunk az adott napon, mi történt aznap az éttermünk konyháján, vagy a kasszánál, hogy zajlott a pénzkezelés.

Ilyen esetekben a nagy felbontású megfigyelő rendszerrel minden esetben választ kapunk kérdéseinkre, sőt a tűéles képeknek köszönhetően a rendszer természetesen vagyonvédelmi célokat is szolgál, hiszen könnyedén kiszűrhető akár egy bolti lopás is.

Mobilos applikációnak köszönhetően az összes kameraképet megtekintheti távollétében is, így állandó felügyelet alatt tartva vállalkozását.

Ajánlott megfigyelési pontok: Bejárat, kassza, raktár, árukiadó, konyha, eladótér, kirakat, stb.

Társasházak esetén a közös és a magán tulajdon védelmét is szolgálja a HD kamerarendszer. Sajnos napjainkban egyre több a lopás és a rongálás. A tolvajok a lépcsőházi beléptető rendszeren könnyedén bejuthatnak, így fontos, hogy a belső területet védjük valamilyen rendszerrel. Mindemellett gyakoriak az olyan csalók, akik pénzt csalnak ki az óvatlan személyektől. Általában hivatalos személynek adják ki magukat, így jutnak be lakásokba és csalnak ki pénzt a jóhiszemű lakóktól.

Amellett, hogy a kiváló minőségű kamerarendszernek elrettentő ereje is van egy esetlegesen bekövetkező károkozás esetén az elkövető könnyedén azonosítható.

Ajánlott megfigyelési pontok: Bejárat, tárolók, folyosók, udvarok, garázsok, liftek, stb.

Egy profi Hikvision megfigyelőrendszer már képes olyan szintű rendszámfelismerésre, hogy abból kifejezetten rendszámfelismerő rendszert építsünk ki. Egy ilyen rendszernek köszönhetően percre pontosan tudhatjuk, hogy az adott ponton milyen rendszámú járművek haladtak át.

A rendszert összekapcsolva egy sorompós, kapus, vagy egyéb beléptetőrendszerrel, megszabhatjuk, hogy mely rendszámmal rendelkező autók hajthatnak be a területre, melyek nem.

Ajánlott megfigyelési pontok: Telephelyek bejáratai, irodaházak garázsbeállói, bevásárlóközpontok parkolóinak bejárata, stb.

Manapság nagyon elterjedt és hasznos megoldás a fedélzeti kamera használata. A Hikvision képviseli ennek a szegmensnek a profi szintjét a mobil kamerás szériájával. Ezek segítségével az egyes járművek belső tere, valamint külső környezete is biztonságosan megfigyelhető. Különösen hasznos a hatóságoknál, a szállítmányozó és a pénzszállító cégeknél, ahol a járművek, az utasok és a rakomány védelme rendkívül fontos.

A nagy felbontású kamerákkal a környezetünkben lévő autók rendszámai felismerhetők, így egy esetleges baleset vagy támadás esetén azonosítható az adott jármű és az adott személyek.

A teljes rendszer egyik fő eleme a mobil célokra használt rögzítő egység, mely megvédi a winchestert a rázkódástól és az esetleges adatvesztéstől, emellett a kamerák és a rögzítő egység egy biztosított csatlakozóval rendelkeznek, melyek nem tudnak szétcsúszni, így a közutak okozta rázkódástól teljes mértékben védett a rendszer.

Ajánlott megfigyelési pontok: Szállítmányozó, katonai, rendőrségi és pénzszállító autók fedélzeti megfigyelése, csomagtér és oldalsó ajtó belső és külső megfigyelése.

Ipari megoldásoknál fontos, hogy az adott körülményeknek megfelelő biztonsági kamerákat alkalmazzuk. A Hikvision rendkívül széles termékpalettájának köszönhetően bizton állíthatjuk, hogy az Ön igényeinek megfelelő rendszert tudjuk kiépíteni. Az ipari felhasználású kamerarendszerekkel ellenőrizhetjük, hogy az adott gyártási folyamatok rendben, a tervek szerint zajlanak-e, az alkalmazottak megfelelően dolgoznak-e, az esetleges hiányok, gyártási hibák, mely fázisban keletkeztek.

Mindemellett az elvárt vagyonvédelmi célokat is betölti a rendszer. Az általunk jól bevált és kialakított gyártási eszközöket és folyamatokat mindig szeretnénk megvédeni az idegen kezektől.

Ajánlott megfigyelési pontok: Bejárat, raktárak, futószalagok, termelés, árukiadás, stb.

Mezőgazdasági felhasználás során kiemelten fontos a nagy felbontású megfigyelő rendszerek alkalmazása, hiszen a nagyobb területeken is szükséges, hogy minden részlet értékelhető legyen. A rendszerek segítségével felügyelhető a mezőgazdasági gépek mozgása, az alkalmazottak munkavégzése és a területünk védelme az idegenektől.

Ajánlott megfigyelési pontok: Hídmérlegek, rakodási területek, garázsok, tárolók, tankolási pontok, stb.

Csak egyetlen kattintásra van a hatékony védelemtől!