Megbízható védelmi rendszerre minden épületnek, ingatlannak szüksége van. Nem bízhatjuk a véletlenre, hogy az ajtók zárva maradjanak, az értékeket ne vigye el senki, és ne történjen rongálás. Az olyan berendezések, mint a riasztórendszerek, kamerarendszerek vagy a kaputelefon rendszerek mind azt szolgálják, hogy egy épület védve legyen az illetéktelen behatolók támadásai elől.

A kaputelefon rendszereknek az a funkciója, hogy lehetővé tegyék az ellenőrzött beléptetést. Ha valaki be szeretne jutni az ingatlan területére, de nem ott lakik és nincs kulcsa a bejárati kapuhoz, nem ismeri a kódot, a kaputelefon rendszer segítségével tudja felvenni a bent lévőkkel a kapcsolatot. Nekik pedig lehetőségük van eldönteni, hogy beengedik e vagy sem.

A mai, modern kaputelefonok a fejlődő technológiának köszönhetően már sokkal többet tudnak, sokoldalúbbak és biztonságosabban használhatóak. Már videó kaputelefonok is vannak, melyekkel látható a feltelefonáló arca (ekkor a kaputelefon kültéri egységében található egy kamera, míg a beltéri egységen egy monitor).

Emellett lehetőség van előre programozott plasztik kártya, vagy kulcstartóra akasztható tag érintésével is bejutni az ingatlan területére, így nem szükséges kód beütése vagy kulcs használata, ezzel is elősegítve a felhasználók kényelmét.

A legmodernebb rendszerek már képesek a hívást és akár a kameraképet is továbbítani mobiltelefonunkra, így távollétünkben sem maradunk le az otthon történt eseményekről.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg termékeinket, köztük kaputelefon rendszereinket!

Családi házak, irodák és egyéb létesítmények mellett vállaljuk társasházi kaputelefon rendszerek telepítését, felújítását és javítását is. Számos közkedvelt márkájú kétvezetékes társasházi rendszerrel dolgozunk, úgy mint Codefon, DP3000, Hunor, és számos további gyártó rendszerei.

Tevékenységeink

Telepítés

Új rendszerek tervezése és telepítése az egyik fő profilunk. Bízza ránk a folyamatok elvégzését A-tól Z-ig, így Önnek csak a biztonságot, mint végeredményt kell élveznie.

Javítás

Vállaljuk meglévő, meghibásodott rendszerek átvizsgálását és a hibák elhárítását. Emellett az esetlegesen cserélendő eszközök beszerzését és beszerelését is elvégezzük.

Karbantartás

A meglévő rendszerek megfelelő és hosszú távú működésének biztosítása érdekében ajánlott a rendszereket megadott időközönként felülvizsgálni és karbantartani.

Felújítás

Keressen minket, amennyiben meglévő rendszerét szeretné felújítani. Legyen szó régi audio rendszer videósra történő cseréjéről, vagy csak újra kábelezésről, mi minden feladattal állunk rendelkezésére

Az általunk telepített kaputelefon rendszerek előnyei

Kétvezetékes rendszer

A mai modern digitális rendszerek akár már két vezetékkel is működőképesek. Ez igaz mind az audio mind a video kaputelefon rendszerekre. Egyes IP alapú rendszerek egy speciális modul segítségével szintén kétvezetékes rendszerré alakíthatók, ezzel megkönnyítve a kábelezést, vagy a meglévő vezetékek felhasználásával egy új, korszerű kaputelefon kiépítését.

ket-vezetekes-rendszer-ht-trade-biztonsagtechnika
HT-Trade-Biztonsagtechnika-ejjellato-kamera

Éjjellátó kamerás kaputelefon

A video kaputelefon rendszereink legtöbbje éjjellátó infrával vagy látható fény megvilágítással rendelkezik, így az éjszaka becsengető személyek is azonosíthatók a beltéri kaputelefon egység monitorán.

Ajtó-, kapunyitás a lakásból

A mai kaputelefon rendszerek elengedhetetlen eleme a kapunyitás funkció. Legyen szó kapumozgatóról, elektromos zárról, vagy síkmágnesről, az általunk telepített kaputelefon rendszerekkel ezek nyitása megoldott. Ez igaz az irodai, otthoni vagy társasházi kaputelefon rendszerekre is. Megoldást tudunk kínálni egy kaputelefonról több egység nyitására is. Például egy családi ház esetében a becsöngető személy számára eldönthetjük, hogy a kocsibeálló kapuját vagy gyalogos bejárót szeretnénk nyitni.

kapunyito-funkcio-ht-trade-biztonsagtechnika
kaputelefon-a-mobilon-ht-trade-biztonsagtechnika

Hívások továbbítása mobiltelefonra

Számos rendszer esetében lehetőség van a hívások továbbítására mobiltelefonra. Erre két lehetőség is van: internet alapon vagy GSM telefonhívással. Ennek köszönhetően sosem marad le egyetlen vendégről vagy ügyfélről sem, akiket mobiltelefonján keresztül, távolról is beengedhet ingatlanja területére.

Kártyás beléptetés

Az Ön kényelmét hivatott szolgálni a kaputelefon rendszerbe integrált beléptető rendszer. Az általunk telepített kaputelefon rendszerek többnyire beépített kártyaolvasóval rendelkeznek, melynek köszönhetően nem kell kódot beütnie, egyszerűen odatartja felprogramozott beléptetőkártyáját vagy kulcstartóra akasztható proxiját és a rendszer már engedélyezi is a belépést és nyitja az ajtót.

kartyas-beleptetes-ht-trade-biztonsagtechnika

Társasházi kaputelefon rendszerek

Társasházak elengedhetetlen eleme a kaputelefon rendszer, melynek segítségével elősegíthető a lakóközösség biztonsága és kényelme is egyben. Egy audio kaputelefon segítségével már könnyedén kiszűrhetők az illetéktelen személyek, ám a profibb társasházi rendszerek már kamerával is felszerelt video kaputelefonok, melyek képe a lakáskészülékek monitorán jelenik meg.

A kényelmet hivatott segíteni a kültéri kaputáblába épített kártyaolvasó. Ennek köszönhetően a továbbiakban nem szükséges a kód beütésével vagy a kulcs keresésével bajlódnia. Egyszerűen odaérinti a felprogramozott belépőkártyáját, vagy kulcstartóra akasztható kis proxiját és a rendszer automatikusan nyitja kaput. Emellett természetesen a kódos beléptetés is alkalmazható.

A társasházi IP kaputelefon rendszerek kiépítését is vállaljuk. Ezen rendszerek nagy előnye a megbízhatóság, az internet alapú működésnek köszönhetően minden lakáskészülék párosítható a mobiltelefonunkkal és így a távollétünkben is teljes értékűen kezelhetjük kaputelefon rendszerünket. A hívások továbbításra kerülnek a mobiltelefonos applikációra, ahonnan az ajtónyitást is vezérelhetjük. Emellett a kaputelefon nagy felbontású kamerával rendelkezik, valamint további IP kamera is párosítható a rendszerhez, amennyiben a vendég nem ér el minket, úgy a kaputelefonon keresztül videó üzenetet is hagyhat. Az IP alapú társasházi rendszerhez portai mesterkészülék is csatlakoztatható.

A teljesség igénye nélkül a következő márkákkal foglalkozunk: Codefon, Laskomex, Rainmann, Urmet, Proel, Futura, DP3000, Hunor, Comelit, Farfisa

Csak egyetlen kattintásra van egy modern kaputelefon rendszertől!