Manapság a betörők egyre fejlettebb módszerekkel próbálnak meg az otthonunk vagy egyéb ingatlanunk területére bejutni és különböző anyagi károkat okozni, néhány esetben sajnos személy ellen is irányulnak ilyen bűntettek, de szerencsére ez a ritkább eset. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy hatékony és szakszerű vagyonvédelmi rendszerrel biztosítsuk otthonunk, vagyonunk és saját testi épségünk védelmét. Cégünk csak és kizárólag a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által jóváhagyott, megbízható eszközökkel dolgozik.

Keressen minket elérhetőségeink bármelyikén és mi garantáltan megoldást nyújtunk igényeire!

Tevékenységeink

Telepítés

Új rendszerek tervezése és telepítése az egyik fő profilunk. Bízza ránk a folyamatok elvégzését A-tól Z-ig, így Önnek csak a biztonságot, mint végeredményt kell élveznie.

Javítás

Vállaljuk meglévő, meghibásodott rendszerek átvizsgálását és a hibák elhárítását. Emellett az esetlegesen cserélendő eszközök beszerzését és beszerelését is elvégezzük.

Karbantartás

A meglévő rendszerek megfelelő és hosszú távú működésének biztosítása érdekében ajánlott a rendszereket megadott időközönként felülvizsgálni és karbantartani.

Bővítés

Keressen minket, amennyiben meglévő rendszerét szeretné bővíteni vagy modernizálni. Megoldást nyújtunk, régi elöregedett eszközök, új, hatékonyabb digitálisra történő cseréjére.

Akkumulátor csere

Vállaljuk riasztórendszer központjának, hang- és fényjelzőjének és egyéb részegységének akkumulátor cseréjét. Emellett rádiós riasztórendszerek érzékelőinek elemcseréit is elvégezzük.

Távfelügyelet

Cégünk elvégzi az új vagy meglévő rendszerének távfelügyeletre kötését, az ehhez szökséges eszközök beszerzését, emellett minden adminisztratív feladatot elkészítünk Önnek.

Csak egyetlen kattintásra van a hatékony védelemtől!